Aanmelden jubileumfeest

'Fit Ouder Worden' met Ard Schenk
In verband met het 30 jarig jubileum en verbouwing van de fitness nodigen wij je uit voor onze grootste heropening met Ard Schenk. Op 19 januari komt schaatslegende Ard Schenk bij Piazza Sports. De inloop is om 16:00 uur. Om 16:30 uur start de lezing van Food First Network, gevolgd door een pauze om 17:30 uur. Om 18:0 start de lezing van Ard Schenk. Ard houdt in het vernieuwde fitnesscentrum aan de Kruisboog in Houten een inspirerende presentatie over bewegen en fit & vitaal ouder worden. Natuurlijk is er volop gelegenheid om nadien vragen te stellen en met hem op de foto te gaan.

"Hoe oud we worden weet niemand. Maar hoe we oud worden, dat is wel voor een deel te beinvloeden" aldus de oud-schaatser. Schenk werd driemaal wereldkampioen allround, won drie gouden olympische titels en werd meerdere malen Europees Kampioen. Hij is van beroep fysiotherapeut.

Voor de komst van Ard Schenk op 19 januari staan onze deuren open voor leden én introducées. De entree is gratis. Ben je geinteresseerd? Bel 030-6377223 of geef je op via onderstaand formulier.

Piazza Party!
Speciaal voor onze jonge leden hebben we om 21:00 uur een jubileumparty met live dj en dampende deuntjes. Wie om 21:30 uur binnen is, kan direct aanhaken bij het happy hour tot 22:30 uur. Op dit besloten feestje gehost door onze eigen Robin Veen zijn ook introducées welkom! Ben je erbij, geef je dan even op middels onderstaand formulier. De entree is gratis. Vol = vol.

  • * velden zijn verplicht.

 

 

Nieuwjaarsgroet

Alle medewerkers van Piazza Sports wensen je een bijzonder gezond en liefdevol 2018 toe! 2018 is het jaar dat wij alweer 30 ...

Lees meer

De beste versie van jezelf

De beste versie van jezelf is een 12 weeks programma waarbij voedingsadvies centraal staat. Gedurende de 12 weken wordt je geko...

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal