Back in shape!

Piazza Sports in Houten helpt jou de eerste stap te zetten naar een fitter en gezonder leven. Bij Piazza Sports vind je alle faciliteiten en gezondheidsservices die jouw helpen bij het behalen van jouw doelen. Van uitgebreide fitnessfaciliteiten tot uitdagende groepslessen en van een ruim sauna landschap met sauna en stoombad tot fysiotherapie en voedingsspecialisten.

Kom Back in Shape met onze topfaciliteiten en kies wat bij jou past!

Actie: Gratis Personal Training of Voedingsplan

Schrijf je in vóór 1 oktober 2020 en ontvang een GRATIS Personal Training of voedingsplan op maat! Vul hieronder je gegevens in om je gratis proeftraining aan te vragen. Wij helpen jou de eerste stap te zetten!

Zelf-desinfecterende CleanCoat™

Piazza Sports is de 1e Europese fitnessclub die behandeld is met de revolutionaire zelf-desinfecterende CleanCoat. Deze coating, welke ook in ziekenhuizen wordt gebruikt, doodt 99,9% van alle bacteriën en virussen (waaronder COVID-19). Dit draagt bij aan ons doel van het aanbieden van een veilige en hygiënische sportomgeving.

Probeer ons gratis uit!

Wij nodigen je graag uit om bij ons één training gratis te proberen, zonder verdere verplichtingen. Vul hieronder je gegevens in en wij nemen persoonlijk contact met je op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afvallen

Na de coronaperiode en de zomervakantie is het voor velen weer tijd te werken aan overtollige kilo’s. Kom zelfstandig sporten in onze fitness of doe mee met een groepsles. Wil je samen met ons werken aan een gezond gewicht? Onze sportinstructeur, diëtist en voedingscoach staan voor je klaar om jouw doelen te behalen!

Krachttraining

525 m2 aan state-of-the-art fitness materiaal van Matrix staat hier op jou te wachten! Ga zelf aan de slag in onze uitgebreide fitness of werk samen met een Personal Coach aan jouw progressie door middel van een health check, trainingsschema en tussentijdse metingen. Ben jij er klaar voor?!

eGym

Op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden en ondertussen wel met plezier bewegen? Maar kennis met de eGym cirkel! De eGym-cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. Een complete en uitdagende workout in slechts 30 minuten!

Personal training

Wil jij een trainingsprogramma afgestemd op jouw persoonlijke situatie met maximale focus op jouw doelstelling? Dan is Personal Training de oplossing voor jou. Je krijgt zowel advies op voedingsgebied als een op-maat-gemaakt trainingsprogramma, speciaal afgestemd op jouw wensen.

egym begeleiding

Over Piazza Sports

Sinds 1988 vind je in onze Premium Health club het meest complete aanbod van Houten en omgeving. Ons hooggekwalificeerde en gepassioneerde team helpt je met liefde jouw doelen te behalen. Welkom!