fbpx

Het laatste nieuws over Covid-19

Update: 18-05-2021

We mogen telkens wat meer! De indoor fitness is weer toegestaan, helaas zijn de indoor groepslessen nog niet toegestaan. Daar balen we van ! Maar we blijven positief. Om je fysiek en mentaal gezond te houden, hebben we een uitgebreid aanbod voor thuis en inmiddels kun je binnen vrij trainen, blijf vooral in beweging! Kom je er niet uit, of wil je persoonlijk advies van een coach? Mail dan naar receptie@piazzasports.nl dan bellen we je voor een sportadvies op maat.

Ontdek hier ons totale aanbod, buiten, Online en On Demand!

Heb je vragen?

Hoe kan ik jullie bereiken?
We zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30-21:00 uur en op zaterdag en zondag van 08:30-16:00 uur.

Ik wil mijn lidmaatschap vanwege de Covid-19 per direct opzeggen, kan dat?
Super jammer om te horen dat je overweegt je lidmaatschap te beëindigen. Omdat we allemaal in een situatie verkeren waarin overmacht een rol speelt, is de huidige situatie geen geldige reden voor het per direct beëindigen van je lidmaatschap.
Besluit je alsnog je abonnement bij ons op te zeggen, dan verwijzen we je hiervoor naar onze algemene voorwaarden.

Kan ik mijn abonnement wijzigen vanwege de Covid-19?
Zoals altijd is het mogelijk om volgens onze algemene voorwaarden jouw lidmaatschap aan te passen. Indien je dit wenst mail dan naar receptie@piazzasports.nl of bel ons via 030-637 72 23.

Veilig & Schoon sporten

Piazza Sports is de 1e Europese fitnessclub die behandeld is met de revolutionaire zelf-desinfecterende CleanCoat. Deze coating, welke ook in ziekenhuizen wordt gebruikt, doodt 99,9% van alle bacteriën en virussen (waaronder COVID-19). Dit draagt bij aan ons doel van het aanbieden van een veilige en hygiënische sportomgeving.