Hoe de eGym eruitziet in ons sportcentrum in Houten

De eGym in Houten is een slimme combinatie van acht volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op een chipbandje. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet, zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Ben jij op zoek naar een sportschool waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen, je de beste begeleiding en aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Piazza Sports in Houten dé sportschool voor jou! Profiteer bij je lidmaatschap direct van voordelen zoals:

  • Meer dan 65 groepslessen per week
  • Zeven dagen per week (onbeperkt) sporten en fitnessen
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Sauna, stoombad, schoonheidssalon en massages

Train twee keer 30 minuten

Kort en intensief trainen zorgt voor een langere verbranding, en dat geldt ook voor de eGym in Houten! Daarom is twee keer per week 30 minuten trainen genoeg om resultaten te behalen!

egym begeleiding

Persoonlijke instructies

Tijdens het trainen ontvang je persoonlijke instructies over hoe je nog effectiever kan trainen en meer resultaat haalt. Alle gegevens zijn ook beschikbaar in je app. De machine houdt je voortgang bij en stelt zichzelf de volgende keer wederom automatisch in.

Innovatieve trainingsmethoden

Heb je ooit gehoord van adaptieve of isokinetic-training? Als je eGym gebruikt, train je altijd met een bewezen effectief en veilig principe, gecombineerd met de laatste technieken en oefeningen uit de wereld van de sportwetenschap bij ons in Houten.

Bekijk de verschillende abonnementen

Wil je weten welk abonnement het beste bij je past? Maak dan een afspraak bij onze specialisten. Stuur een e-mail naar receptie@piazzasports.nl om een afspraak te maken. Daarnaast is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak te maken via 030-637 72 23. Vind het abonnement dat het beste bij jou past en bekijk welk tarief daarbij hoort.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.