fbpx

Wat is de eGym Cirkel?

De eGym-cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens zoals je zitpositie en trainingsgewicht worden automatisch bewaard op een chipbandje.

Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt.

Ben jij op zoek naar een sportschool waar jij je gegarandeerd thuis zal voelen, je de beste begeleiding en aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt? Dan is Piazza Sports in Houten dé sportschool voor jou! Profiteer bij je lidmaatschap direct van voordelen zoals:

  • Meer dan 65 groepslessen per week
  • 7 dagen per week (onbeperkt) sporten
  • Persoonlijke aandacht en begeleiding
  • Sauna, stoombad, schoonheidssalon en massages

Train 2x 30 minuten

Kort en intensief trainen zorgt voor een langere verbranding, dat geldt ook voor de eGym cirkel! Daarom is twee keer per week 30 minuten trainen genoeg om resultaten te behalen!

Persoonlijke instructies

Tijdens het trainen ontvang je persoonlijke instructies over hoe je nog effectiever kan trainen en meer resultaat haalt. Alle gegevens zijn ook beschikbaar in je app. De machine houdt je voortgang bij en stelt zichzelf de volgende keer wederom automatisch in.

Innovatieve trainingsmethoden

Ooit gehoord van adaptieve of isokinetic training? Als je eGym gebruikt train je altijd met een bewezen effectief en veilig principe, gecombineerd met de laatste technieken en oefeningen uit de wereld van sport wetenschap.

Probeer het een keer gratis

Probeer eGym en al onze andere faciliteiten tijdens een proeftraining gratis en vrijblijvend.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.