FATBURN PROJECT

Piazza Sports in Houten helpt jou de eerste stap te zetten naar een fitter en gezonder leven. Bij Piazza Sports vind je alle faciliteiten en gezondheidsservices die jouw helpen bij het behalen van jouw doelen. Van uitgebreide fitnessfaciliteiten tot uitdagende groepslessen en van een ruim sauna landschap met sauna en stoombad tot fysiotherapie en voedingsspecialisten.

Kom Back in Shape met onze topfaciliteiten en kies wat bij jou past!

Vraag nu alle (start)informatie aan

Vul het formulier in en ontvang alle informatie die je nodig hebt om zo snel mogelijk te starten!

Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus vol = vol!

Aanhef

Geslacht
Geboortedatum
Steunt het gezin / de partner de keuze om te starten?

Voeding

Wil je samen met ons werken aan een gezond gewicht? Onze leefstijlcoaches helpen je graag met jouw doelstelling. Of je nu wilt afvallen of aankomen, door ons unieke begeleidingsprogramma waarin je eetgewoontes en je training wordt begeleid, is resultaat gegarandeerd.

Krachttraining

525 m2 aan state-of-the-art fitness materiaal van Matrix staat hier op jou te wachten! Ga zelf aan de slag in onze uitgebreide fitness of werk samen met een Personal Coach aan jouw progressie door middel van een health check, trainingsschema en tussentijdse metingen. Ben jij er klaar voor?!

eGym

Op zoek naar een manier om fitter en vitaler te worden? Maar wil je daar niet teveel tijd aan besteden en ondertussen wel met plezier bewegen? Maar kennis met de eGym cirkel! De eGym-cirkel is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen. Een complete en uitdagende workout in slechts 30 minuten!

Personal training

Wil jij een trainingsprogramma afgestemd op jouw persoonlijke situatie met maximale focus op jouw doelstelling? Dan is Personal Training de oplossing voor jou. Je krijgt zowel advies op voedingsgebied als een op-maat-gemaakt trainingsprogramma, speciaal afgestemd op jouw wensen.

egym begeleiding

Over Piazza Sports

Sinds 1988 vind je in onze Premium Health club het meest complete aanbod van Houten en omgeving. Ons hooggekwalificeerde en gepassioneerde team helpt je met liefde jouw doelen te behalen. Welkom!