Onze fitness in houten heeft kracht en cardio onderdelen

Om er zeker van te zijn dat jij jouw doelstelling(en) behaalt, krijg je van ons een vaste Personal Coach die de volgende stappen van met je doorloopt in onze sportschool:

  • Health check
  • Een duidelijk overzicht van je beginsituatie en je progressie d.m.v. metingen
  • Een op maat gemaakt trainingsprogramma voor jouw fitnessdoel en niveau
  • Persoonlijke één op één training en coaching om jouw doelen te bereiken
  • En het belangrijkste: motivatie om dagelijks aan jouw gezondheid te werken

525 m2 aan state-of-the-art fitness in Houten

Piazza Sports biedt alle mogelijkheden om jouw persoonlijke doelen te behalen met de beste fitnessmaterialen van Matrix! Of je nu wilt trainen om af te slanken of beter in je vel wilt zitten; wij doen er alles aan om jou je doel te laten behalen! Uitleg over een trainingsschema, vaste contactmomenten met je Personal Coach en een pro actieve benadering in de zaal vinden wij normaal. Heb je daarnaast extra hulp of ondersteuning nodig? Dan kun je terecht bij onze fysiotherapeut, bewegingswetenschapper, diëtist of voedingscoaches. Kom nu langs bij ons fitnesscentrum in Houten en ontdek wat we te bieden hebben.

Strong man doing deadlift training in gym

Plan nu een gratis proefles in

Wil je een gratis proefles ervaren bij ons fitnesscentrum in Houten? Vraag deze nu aan bij Piazza Sports. Stuur een e-mail naar receptie@piazzasports.nl of bel naar 030-637 72 23. Bij ons fitnesscentrum in Houten ontvang je de beste begeleiding door onze specialisten. Ze helpen je met het bereiken van je doelen. Kom nu langs bij onze exclusieve sportschool in Houten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.