✔ Positieve aandacht
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Hooggekwalificeerd team

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt?

Trainen door middel van fysiofitness bij ons in Houten

Fysiofitness is ideaal voor iedereen die een (sport)blessure heeft gehad en weer wilt gaan trainen of revalideren. Je bent onder begeleiding van een fysiotherapeut die jou goed in de gaten houdt. Zo doe je binnen de kortste keren weer mee met alle groepslessen. Kom je aan het eind van het fysiofitnessprogramma, maar wil je toch door gaan met de één op één training? Plan dan een afspraak in met onze personal trainer. Naast dat fysiofitness je helpt bij het herstel na een blessure is deze manier van fitness ideaal voor elke 65-plusser die fit wilt blijven. De fysiotherapeut zorgt ervoor dat je niet té intensieve oefeningen uitvoert. Hierdoor overbelast je je spieren niet.

Plan een afspraak in

Wil je gebruikmaken van de fysiofitness bij onze sportschool in Houten? Plan dan een afspraak in bij onze fysiotherapeut. Stuur een e-mail naar receptie@piazzasports.nl of neem telefonisch contact met ons op via 030-637 72 23. Er wordt een afspraak voor je ingepland zodat jij kunt beginnen met het programma van fysiofitness bij Piazza Sports in Houten.

stappen machine uitleg

Probeer ons een keer gratis

Geen verplichtingen, wel een gratis proeftraining. Maak kennis met Piazza Sports en ontdek of wij de fitnessclub zijn voor jou!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.