Ervaar Piazza Sports nu met de Gratis Proefweek Fitness

Piazza Sports in Houten helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Piazza Sports ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Laura (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Piazza Sports voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Piazza Sports."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Piazza Sports in Houten is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, de eGym. Bij Piazza Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 

Jubileumfeest

Op 19 januari was het zover: het Jubileumfeest. Dit feest stond in het teken van ons 30 jarige bestaan en onze heropening. ...

Lees meer

Les van de maand: E-gym

Je hebt hem ongetwijfeld al in de club zien staan; onze nieuwe eGYM cirkel. Hij is niet alleen zo populair omdat hij nieuw is, ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal