Ervaar Piazza Sports nu met de Gratis Proefweek Fitness

Piazza Sports in Houten helpt jou die 1e stap zetten. Daarom nodigen wij je uit voor een Gratis Proefweek Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past. 

Persoonlijke begeleiding en aandacht

Bij Piazza Sports ben jij verzekerd van alle persoonlijke begeleiding en aandacht die jij nodig hebt om jouw doelstelling te halen. 

Laura (36 jr): "Ook ik had moeite met die 1e stap, maar dankzij de persoonlijke begeleiding van Piazza Sports voel ik me nu beter dan ooit. Dankzij de persoonlijke aandacht voel ik mij echt thuis bij Piazza Sports."

Stel niet uit, start met de Gratis Proefweek Fitness

Zet die 1e stap en vul onderstaand formulier in. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

 

Sportschool Piazza Sports in Houten is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, de eGym. Bij Piazza Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

 

Ons team wenst je hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2018!

Voor mij gaat de maand december vooral om reflectie, dankbaarheid en het vieren van het leven. Waar ben ik nu mee bezig en focu...

Lees meer

Openingstijden rondom de feestdagen

Tijdens de feestdagen zijn wij als volgt geopend: Zondag 24 december: geopend van 09:00 uur tot 14:00 uur Maandag 25 decemb...

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal