Groepslessen aanbod

 • Bodyattack

  Bodyattack

  Bodyattack is een intens fitnessprogramma met bewegingen voor zowel beginners als gevorderden. We combineren atletische bewegingen met krachtoefeningen, zodat je je hele lichaam traint.

  Bekijk hier het rooster!
 • Bodybalance

  Bodybalance

  Bodybalance van Les Mills is een workout op muziek en maakt gebruik van de beste bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke “time out” van stress en spanningen uit het dagelijkse leven.

  Bekijk hier het rooster!
 • Bodypump

  Bodypump

  Bodypump van Less Mills is een spierverstevigende workout met gewichten, die vrijwel iedereen mee kan doen. Er wordt gewerkt met vele herhalingen en relatief weinig gewicht. Hierdoor ontwikkel je geen grote toename van spiermassa, maar je lichaam wordt wel strakker!

  Bekijk hier het rooster!
 • Body Shape

  Body Shape

  Net als Piazza Mix is Body Shape een les voor beginners en gevorderden. De warming up bestaat uit een kort blokje eenvoudige danspassen, waarbij de vetverbranding wordt gestimuleerd. Daarna volgen er krachtoefeningen voor diverse spiergroepen.

  Bekijk hier het rooster!
 • Core 15'

  Core 15'

  Wil je een plattere buik? Of train je om sterker te worden in rug- en buikspieren? Iedere ochtend en avond organiseren wij in de fitnesszaal het Core kwartier! Het Core kwartier is toegankelijk voor iedereen, beginnend of gevorderde fitnessdeelnemer.

  Bekijk hier het rooster!
 • Crossbox 30'

  Crossbox 30'

  Naast de FunXtion Move it-les bieden wij in onze fitnesszaal ook de small group training Crossbox aan! In deze groepslessen van 30 minuten wordt je van top tot teen getraind en het leuke is: iedereen kan meedoen!

  Bekijk hier het rooster!
 • Crossbox 60'

  Crossbox 60'

  Crossbox is een workout, overgevlogen is vanuit Amerika. Piazza Sports heeft deze les aangepast naar de Nederlandse maatstaven, zodat het voor iedereen toegankelijk is

  Bekijk hier het rooster!
 • Cross Boxing

  Cross Boxing

  The next level boxing workout. Voor mannen en vrouwen die (na Pink Boxing) een stapje meer willen. Deze les focust zich op: in shape komen door bokstraining zonder risico's, functionele training voor krachtopbouw.

  Bekijk hier het rooster!
 • Functional Training

  Functional Training

  Fitness saai? Echt niet met Functional Training. Wij bieden je de uitdagende small grouptraining voor 6 tot 12 personen aan op onze FUNXTION- vloer. In deze lesvorm dagen wij je uit om het beste uit jezelf te halen en zo weer plezier, energie, kracht en pas

  Bekijk hier het rooster!
 • Outdoor Bootcamp

  Outdoor Bootcamp

  Vind je het lekker om in de buitenlucht te sporten, om hard te werken en samen in een team te werken? Doe dan eens mee aan onze Outdoor Bootcamp. Het is een intensieve les waarbij kracht, behendigheid en conditietraining met elkaar worden gecombineerd.

  Bekijk hier het rooster!
 • Piazza in the Mix

  Piazza in the Mix

  Piazza in the Mix is een les die garant staat voor variatie! Elke week een intensief programma waarbij wordt getraind op conditie en ook alle spiergroepen aan bod komen. Een lekkere combinatie van conditietraining en krachttraining. De les is voor iedereen te volgen.

  Bekijk hier het rooster!
 • Piazza Running

  Piazza Running

  In deze outdoor groepsles nemen onze looptrainers je mee voor een uitdagende looptraining. Je hoeft hiervoor geen gevorderde hardloper te zijn! Wil je goed, veilig en efficiënt leren hardlopen? Dan is deze les zeker geschikt voor jou.

  Bekijk hier het rooster!
 • Pilates

  Pilates

  In de Pilates- lessen wordt gewerkt naar het vinden van de ultieme balans tussen mind en body en de samenhang tussen kracht, souplesse en controle. Hierbij worden met name de buik-, rug-, en beenspieren aangesproken.

  Bekijk hier het rooster!
 • RPM

  RPM

  RPM is een indoor cycling workout gericht op interval training, waarbij je rijdt op het ritme van krachtige muziek. De les leidt je door heuvels, vlakke landschappen, bergtoppen en tijdritten.

  Bekijk hier het rooster!
 • Spinning

  Spinning

  Deze lessen worden gezien als de reguliere Spinning®-lessen. In een les van een uur neemt de docent je mee in een opzwepende fietstraining! In onze spinninglessen maken wij gebruik van de nieuwste Tomahawk IC7 fietsen.

  Bekijk hier het rooster!
 • SpinShape

  SpinShape

  Een variatie op de reguliere Spinning®-les! De SpinShape- les is een combinatie van 40 minuten reguliere Spinning, gevolgd door 15 minuten bil-, arm- en buikspieroefeningen.

  Bekijk hier het rooster!
 • Virtual Spinning

  Virtual Spinning

  In deze spinning les ontvang je instructie van een virtuele instructeur die jou en je peloton meeneemt over vlakke landschappen, bergtoppen, tijdritten en interval training.

  Bekijk hier het rooster!
 • Vitaal 65+

  Vitaal 65+

  Senioren Gym, 50- of 65 plussers Fitness, hoe u het ook wenst te noemen. Eén ding is zeker; dit is een activiteit voor hen die overdag de tijd hebben omdat ze allang uitgewerkt zijn en dus de tijd hebben nu iets aan de conditie of aan het bewegen te doen.

  Bekijk hier het rooster!
 • XCORE

  XCORE

  Tijdens deze ultieme buik- en rug training wordt er gebruik gemaakt van een buis met een bewegende massa erin, de XCORE. De XCORE-buis is een rood metallic gekleurde buis gevuld met grit.

  Bekijk hier het rooster!
 • Yoga

  Yoga

  Yoga maakt het lichaam sterker, soepeler en gezonder en helpt de geest ontspannen. In de lessen wordt vooral gewerkt aan ontspannings- en ademhalingsoefeningen, meditatie en lichaamshouding.

  Bekijk hier het rooster!
 • Zumba

  Zumba

  Laat je meenemen op latin muziek! In de Zumba-les komen er verschillende latin dansvormen aanbod zoals salsa, merenque, cumbia, flamenco en cha cha. Het zijn makkelijk te volgen passen op heerlijke muziek, die de zon laat schijnen.

  Bekijk hier het rooster!
 • Gratis Proefweek Fitness

  Gratis Proefweek Fitness

  Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

  Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal