Aanmelden groepslessen

Aanmelden groepslessen
In vorige nieuwsbrieven hebben we het al eerder aangekondigd en nu gaat het echt gebeuren. Om vanaf oktober deel te kunnen nemen in onze groepslessen is het verplicht je aan te melden op onze ipads. In de maand oktober zullen er wel nog kaartjes liggen voor de spinninglessen. Dit betekent dat er een aanmelding via de ipad en een kaartje nodig is om toegang te krijgen tot de spinningles. 

Jouw voordelen:
- Onze instructeurs kunnen je beter begeleiden doordat zij volledig op de hoogte zijn van alle activiteiten die je binnen onze club doet. Zo kunnen we bijvoorbeeld je fitnessschema nog doelgerichter en op maat maken, wanneer we weten welke groepslessen je doet.
- Door de maximale groepsgroottes van elke groepsles ben je altijd verzekerd van een veilige training in onze club en kunnen we de kwaliteit van onze lessen beter waarborgen.
- Tevens kunnen we je sneller en persoonlijker op de hoogte houden in het geval van bijzonderheden ten aanzien van de door jouw gekozen activiteit. Leuke acties of uitval van lessen.

Hoe?
Super simpel! Als je binnen 30 minuten voor aanvang van de les binnenkomt vraagt de ipad bij de tourniquet je voor welke les je komt. Tik aan op de ipad en klaar!
Ben je eerder dan 30 minuten voorafgaande de les binnen of doe je meerdere lessen achter elkaar? Houd je pasje dan even bij je en vervolgens kun je je vanaf 30 minuten voorafgaande de les aanmelden bij de ipad boven in de hal.

In augustus en september zullen we je langzaam wegwijs maken in dit eenvoudige systeem. Per oktober is iedereen die een groepsles doet verplicht om zich van tevoren aan te melden.

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal