Op vrijdag 10 en woensdag 15 april j.l. zouden wij, Loes en Carel, onze laatste spinningles geven. En toen was daar de Corona crisis. We hadden je graag uitgenodigd om de verjaardag van Carel (70!) samen op 15 april te vieren met zijn laatste les, maar helaas mocht dat niet zo zijn.

Na bijna 23 jaar en, pak hem beet, 3000 heerlijke lessen met talloze heerlijke deelnemers gaan we nu toch met pensioen. Met een flinke dosis weemoed, dat wel. Wat hebben we veel plezier beleefd aan het enthousiasme, het doorzettingsvermogen en de lol van onze spinners. Hoe leuk was het om mensen te verleiden om eens mee te doen en ze vervolgens jaren lang in de les te hebben. Daar willen we jullie allemaal enorm voor bedanken.

We gaan zeker niet stoppen met sporten en spinnen maar kijken wel uit naar de vrijheid om op elk moment onze fiets te pakken en een paar dagen op pad te gaan. Piazza organiseert op een later moment een afscheidsreceptie voor ons. Wanneer er een definitieve datum voor staat, hoor je dat via deze nieuwsbrief. We hopen dat zoveel mogelijk spinners van ons beider groepen komen om met ons te proosten op de toekomst.

Iedereen die ons nog een persoonlijk bericht wenst te sturen, kan dat doen naar carel.vanvelzen@planet.nl en loesdejonge@live.nl