Back in Shape inschrijvingen wegens succes verlengd

Heb je de succes verhalen van het Back in Shape programma al gehoord? Het programma is een groot succes en daarom verlengen we de mogelijkheid tot inschrijven.

Wat houdt het Back in Shape programma in? De keuze is om voor 8 of 12 weken mee te doen aan het Back in Shape programma. Tijdens het programma wordt je gekoppeld aan een personal coach. Er zullen begin en eindmetingen plaatsvinden en aan de hand van de resultaten ontvang je voedingsadvies op maat. Daarnaast kan er gedurende het programma onbeperkt gebruik worden gemaakt van de faciliteiten.

Dus wil jij gegarandeerd 0,5-1,0 kilo vet verbranden per week en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Meld je dan nu aan voor het Back in Shape programma via onderstaande link https://www.piazzasports.nl/piazza-sports-back-in-shape.html !

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal