Be prepared voor Valentijn

Een zachte en egale huid?

Nu tijdelijk van €75,- voor €49,50

De 60 minuten durende Peeling behandeling van Skeyndor op basis van glycolzuur en amandelzuur zorgt dat dode huidcellen verdwijnen, onzuiverheden en fijne lijntjes verminderen en pigment vlekken zullen verhelderen.

Het mooie van deze peeling is dat er geen downtime is. Dit betekent dat er geen herstelperiode nodig is voor uw huid. U kunt direct uw make-up aanbrengen en verder met uw dagelijkse bezigheid. Ook zal de huid na deze peeling niet gaan vervellen! 

Deze actie is alleen geldig in week 6 en 7 en te boeken op  www.mooienfris.nl . Of loop even binnen in de salon!

 

https://skeyndoruk.files.wordpress.com/2015/11/derma-peel-pro-1.png?w=470

‘Ik had altijd een rode geïrriteerde huid. Ik realiseerde me dat ik alert moest zijn wat ik allemaal op mijn huid aanbracht. Ik voelde tijdens de behandeling dat het licht begon te tintelen. Na de eerste behandeling zag ik al direct het verschil! Tot dagen na de behandeling zag ik mijn huid minder rood worden. Mijn huid is nu heerlijk zacht en Skeyndor ruikt ook lekker fris. Ik ben fan!’

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal