eGym Fitness App

Vanaf 1 maart werken we bij Piazza Sports in de fitnesszaal voornamelijk met digitale niet meer met trainingsschema’s op papier, maar digitaal! De instructeur maakt een profiel aan op de IPad, waarna de klant een eGym Fitness App gratis kan downloaden (voor Android en IOS). Hierbij wordt op de telefoon gevraagd om hetzelfde e-mail adres, wat ingevuld is op de IPad, te activeren.

Vervolgens verschijnt het gepersonaliseerde, door de instructeur gemaakte trainingsschema, in de app en heeft iedereen altijd zijn trainingsschema bij zich. Tevens kan de progressie waargenomen worden in het menu onder ‘Activiteiten Niveau’. De training wordt omgezet naar punten, die weer afhankelijk zijn van je frequentie en intensiteit aan de hand van het door jouw ingestelde trainingsdoel. Moet ik hier nog iets voor doen? Onderlinge competitie.(WEG) en toevoegen: Punten verzamelen is eenvoudig door je trainingsschema aan te vinken wanner je deze hebt gedaan.

Een maand wordt weergegeven als 28 dagen en na elke cyclus worden die timer en punten opnieuw gestart. Als je de te behalen punten eerder behaald dan de 28 dagen, stijg je in niveau:

 • Niveau 1 HOUT
 • Niveau 2 BRONS
 • Niveau 3 ZILVER
 • Niveau 4 GOUD
 • Niveau 5 PLATINUM
 • Niveau 6 DIAMANT


Elk niveau heeft zijn eigen gezondheidsvoordelen, zoals in ‘HOUT’ ‘Sport verbetert het huidbeeld’ tot aan ‘DIAMANT’ ‘Bij deze activiteit kan je zonder dieet per jaar 13 kg afvallen’. Daarnaast is er in het menu een analyse te vinden met onder andere een berekende ‘Biologische Leeftijd’ van de klant; Hoe leuk is het om jonger te worden ingeschat aan de hand van je fysieke gesteldheid?

Heb je vragen over het gebruik van de app. Dan kan je terecht bij onze Personal Coaches.

Training wordt leuker bij Piazza Sports!

 (

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
 • Gratis Proefweek Fitness

  Gratis Proefweek Fitness

  Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

  Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal