Ervaring Eva Visser met Body Support

“Ik wil het, dus ik kan het!”

Als jong meisje ben ik altijd al gezet geweest, maar toen ik vorig jaar terug uit Amerika kwam, was ik 18 jaar en woog ik 84 kg. En toen dacht ik: nu moet ik iets doen. Twee dingen wist ik zeker: ik wil het en als ik in mezelf geloof, kan ik het ook. 

Een menu en trainingsschema werden op mijn lichaam gebaseerd; ik had coaches die mij ontzettend goed hebben geholpen. Maar, ik moest het wel zelf doen. De eerste twee weken, was er al 3 kg weg. En de weken die volgden, ging het ook steeds beter. Wel ging mijn avontuur met vallen en opstaan. Fouten maken is niet erg, als je jezelf maar weer herpakt! Nu ben ik inmiddels 19 jaar en 12 kg lichter! Het resultaat mag er wezen en ik ben trots dat ik mijn doelen heb behaald: gezond en goed voelen in mijn eigen lichaam. 

Dus, als je in jezelf geloofd, kan je alles bereiken wat je wilt. Want als ik het kan, kan jij het ook! 

    

 

FTW Testles

Op donderdag 18 oktober testles spinning Met onze IC7 spinningfietsen geven we een compleet andere dimensie aan onze fietslesse...

Lees meer

Uitbreiding Team Patrick

Hallo, Ik zal me even voorstellen…. Nog een paar weken en dan kom ik, Patrick Simons, het Piazza team versterken. Daarom...

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal