Ervaring Jacqueline Schemmekes met Body Support

Twee maanden voor de zomervakantie was ik het zat. Ik had bikini’s besteld en dacht Jacq nu is de maat vol. Precies op dat moment kwam het Body Support programma voorbij! Ik gaf aan graag mee te willen doen, echter geen zin had in honger lijden en in een raar dieet zonder koolhydraten etc. Robin gaf aan dat het prima te doen was, echter voor een zo mooi mogelijk resultaat binnen 2 maanden ik wel mijn wijnmomentjes met mijn vriendinnen moest laten staan! Oftewel geen alcohol….Streng maar rechtvaardig en duidelijk daar hou ik van! De volgende dag ben ik begonnen!

Het enige waar ik aan moest wennen was dat ik meer ging eten dan ik ervoor deed, echter alles is makkelijk in te kopen en goed voor te bereiden. Ook even wennen qua planning, dat als ik tot bv de middag weg was ik moest zorgen dat ik voldoende eten mee had zodat ik om de 2 a 3 uur kon blijven eten.. En qua eten super lekker ik mag echt veel brood waar ik van hou! Ook het avondeten is goed te combineren met een gezin zodat ik niet alles apart hoefde te koken! En mijn gezellige middagen met mijn vriendinnen had ik ook gewoon, echter ipv wijn op het terras nam ik heerlijk koud water met bv limoen of sinaasappel erin of muntthee, echt even een kwestie van omschakelen.

Ik kreeg voor 2x per week een krachtschema, wat ik iom Robin heb aangepast naar 3x per week en elke 2 weken een weegmoment wat echt een stok achter de deur was! Elke weging zag ik super resultaat en inmiddels ben ik ruim 10 kilo lichter en voel mij fitter en gezonder dan ooit! Ik ben 11 cm buikomvang kwijt, 6 cm bij mijn benen en in vetpercentage onwijs gezakt! Door Body Support is mijn eetpatroon, mijn lichaam en mijn levensstijl verandert. Ook nu ik eigenlijk klaar ben houdt ik mij nog steeds makkelijk aan het eetschema en mijn wijnmomentje kies ik hier en daar zorgvuldig uit waardoor ik prima in balans blijf. 

        

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal