Ervaring Michael Uijterwaal met Body Support

Afvallen en fitter worden. Ja, dat wil ik al een tijdje! Maar ik eet toch helemaal niet veel en ik sport, al is de derde helft in de kantine ook wel erg gezellig. Mijn naam is Michael Uijterwaal, 30 jaar, en woonachtig in Houten.

Advertentie via Facebook, mannen en vrouwen gezocht! Piazza Sports, o nee dat is niets voor mij dacht ik nog. Met een nieuwe zomerlook de zomer in! Hoe gaaf zou dat zijn, alleen dat sporten in een sportschool is dat nu echt iets voor mij? Een ander voedingspatroon, ja dat zou fijn zijn! En zo begon mijn avontuur bij Piazza Sports. Body Support en sporten; afvallen en fitter voelen te gelijk. Na een intake gesprek met Donnée, kreeg ik dezelfde avond een 2 weeks menu. Mijn nieuwe voedingspatroon gaat gelijk de volgende dag in, wat een hoop eten en wat gezond. Brood, groenten, rijst, vlees, fruit, echt van alles mag en moet je eten. Vervolgens het sporten, ja het sporten in een sportschool! Dat was toch niets voor mij? Na de eerste les Crossbox met super goede begeleiding voelde ik me goed, volgende dag spierpijn maar dat betekent dat je zeker iets gedaan hebt. Ik kreeg de smaak te pakken en ging op zaterdagochtend een les Spinning doen. Woow, wat heerlijk!! Het gevoel dat je alles eruit haalt op je vrije zaterdagochtend 09:30 is geweldig.

En dan de eerste meting, spannend maar te gelijk ook erg benieuwd wat er na 2 weken is gebeurt met je lichaam. Het verlossende woord, 3 kilo eraf in 2 weken!! Na 4 weken is er al 7 kilo af. Nog 4 weken te gaan en wat zal het eindresultaat zijn? Het begin was zwaar maar zodra je gewend bent aan het nieuwe eetpatroon en je vooral houdt aan het menu, kun je zien dat het snel kan gaan met die vervelende kilo's. Mijn levensstijl zal voor altijd veranderd zijn dankzij Body Support!!!

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal