Na 2 jaar weg te zijn geweest kom ik weer terug waar het allemaal begonnen is.

Mijn naam is Bart Rouhof en ik ben een manueel therapeut in hart en nieren. In 2009 ben ik tijdens mijn opleiding als fysiotherapeut begonnen als fitness instructeur bij Piazza Sports. Na het voltooien van mijn opleiding fysiotherapie aan de HU ben ik vervolgens gaan werken als fysiotherapeut binnen Piazza Sports. Hier heb ik mezelf verder ontwikkelt en heb ik met succes in 2017 de opleiding manueel therapie aan de SOMT afgerond. Na het behalen van dit diploma heb ik in 2018 de stap gemaakt om mezelf verder te ontwikkelen bij een andere fysiotherapiepraktijk. Hier heb ik veel ervaring op mogen doen binnen de (top)sport in combinatie met een goede en efficiente samenwerking binnen de orthopedie.

Nu 2 jaar verder ben ik gevraagd om weer terug te komen bij Piazza Sports als eigenaar van fysiotherapiepraktijk Fysiomoov, samen met mijn goede vriend en studiegenoot Noud Verstegen en oud-collega en mede manueel therapeut Sjors Schipaanboord. Omdat ik altijd met veel plezier gewerkt heb bij Piazza Sports was dit voor mij geen moeilijke beslissing.

Mensen kennen mij als een enthousiasteling in mijn vak. Ik zal er alles aan doen om de klacht op te lossen en lukt dit niet dan zal ik een specialist zoeken die hierbij kan helpen. Met de nodige relaties probeer ik dit in een sneltrein vaart voor elkaar te krijgen. Daarnaast sta ik bekend om mijn Brabantse gezelligheid en gulle lach 🙂

Dus heb je een klacht? Schroom dan niet om even contact op te nemen en dan zorgen we samen dat deze klacht verdwijnt! Op maandag 17 augustus start ik met behandelen, maar je kunt je afspraak nu al vast inboeken.

Voor een afspraak
Bel met : 030 274 5115
Whatsapp op 06 12 91 32 57
Of mail op info@fysiomoov.nl