Fysiovandaag

logo_FV_CYMK_HR_payoff

FysioVandaag is al vanaf het begin actief bij Piazza Sports om blessures te voorkomen en verhelpen. Met meerdere specialismen vullen de fysiotherapeuten elkaar aan en vormen zo een sterk team. U kunt voor verschillende klachten aan het bewegingsapparaat bij ons terecht. Voor het stellen van de juiste diagnose kunnen wij gebruikmaken van bijvoorbeeld echodiagnostiek.

Heeft u vragen over blessures of klachten? Kom dan langs op ons inloopspreekuur, maandag tot en met donderdag om 21.30 uur en op vrijdag om 16.30 uur. Wij geven u dan snel een eerste indruk van de blessure of klacht en adviseren u in het vervolgtraject.

U kunt altijd contact met ons opnemen of een afspraak maken via 030-6361687 of info@fysiovandaag.nl. Voor meer informatie kunt u terecht op www.fysiovandaag.nl

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal