Groepslessen en Winactie tijdens Tweede Paasdag

Op maandag 2 april hebben wij aangepaste openingstijden vanwege Pasen. Ook zal het groepslesrooster aangepast worden. Dit jaar is er gekozen voor een try-out waarbij er kennis kan worden gemaakt met vier verschillende groepslessen in twee uur tijd!

09:30-10:00: RPM
10:00-10:30: BodyPump
10:30-11:00: XCORE
11:00-11:30: BodyBalance

Vergeet je niet op te geven, want vol = vol!

Probeer ze allemaal en wie weet ontdek jij wel je nieuwe favoriete groepsles! Het leuke is ook nog dat de nieuwe releases voor de maanden maart, april en mei gelijk worden toegepast.

Winactie
Tijdens Tweede Paasdag hebben wij maar liefst twee winacties! Door het hele pand zullen vier Paaseieren verstopt zijn. Heb jij er één gevonden, laat het ons weten aan de balie. Daarnaast maak je ook nog eens kans op een ontzettend grote chocolade Paashaas als je de 200ste bezoeker bent op Tweede Paasdag.

Dus kom sporten en wie weet heb jij straks de perfecte verrassing om mee te nemen naar je familie!

 

Groepslessen en Winactie tijdens Tweede Paasdag

Op maandag 2 april hebben wij aangepaste openingstijden vanwege Pasen. Ook zal het groepslesrooster aangepast worden. Dit jaar ...

Lees meer

Klanttevredenheidsonderzoek: 8,5

Zoals we je in de vorige nieuwsbrief al mededeelden zijn we onlangs begonnen met een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek. Ma...

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal