Introductie Romee

Mijn naam is Romee en ik ben twintig jaar oud. Ik zit op het moment in mijn eerste jaar van mijn studie, Communicatie: International Events, Music & Entertainment studies in Tilburg, maar woon wel gewoon in Houten. Ik wandel graag met vrienden of mijn hond. Ik kijk veel series en films, dus als je een aanrader hebt, hoor ik het graag. Ik houd van gezelligheid en spontane activiteiten. Reizen vind ik helemaal geweldig. Ik hoop de wereld te mogen zien en ben al bezig met het afstrepen van mijn bucketlist.

Verder kan je mij nog even vinden in de Hoogvliet supermarkt achter de kassa, daar werk ik nu al meer dan vier jaar. Ik was wel echt toe aan een nieuwe uitdaging en ben daarom erg blij dat ik hier bij Piazza Sports mag werken en het receptie/bar team mag versterken. Tot snel in de club!

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal