Janet van Woudenberg voor de vierde keer op rij Europees Kampioen Ironman Triatlon

Het afgelopen weekend heeft Janet in het Deense Elsinore voor de vierde keer op rij de Europese titel Ironman 70.3 triatlon in haar leeftijdscategorie 65-69 gewonnen. 70.3 staat voor 70.3 mijl en dat betekent 1,9 km zwemmen, 90 km fietsen en afsluitend een halve marathon = 21 km.

Janet begon de race met een hardnekkige bovenbeenblessure, die vooral tijdens de halve marathon een grote last was. Op wilskracht en pijn verbijtend, was haar totaaltijd 6:39 uur. Vorig jaar finishte Janet in 6:32 uur. Zonder blessure zou haar tijd zeker verbeterd zijn!

Naast de kick van de Europese titel zijn Janet en wij ook ontzettend trots! Er deden ongeveer 2800 atleten mee, waarvan zij één van de oudste deelnemers was.

“Mijn trainingen bij Piazza Sports hebben dan ook hun vruchten afgeworpen. Na genezing van mijn blessure, ga ik mij voorbereiden op het wereldkampioenschap op 1 september in Zuid-Afrika.”

Namens het hele Piazza Team: Gefeliciteerd, wij zijn super trots!!

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal