Klanttevredenheidsonderzoek: 8,3

Inmiddels zijn we een paar maanden en ruim 100 reviews verder in ons doorlopende klanttevredenheidsonderzoek. We willen graag iedereen die hieraan heeft deelgenomen bedanken voor zijn of haar bijdrage.

Maximaal eens per jaar ontvang je van ons een uitnodiging om ons algemene klanttevredenheidsonderzoek deze in te vullen. Omdat we jouw mening erg belangrijk vinden houden we je via de nieuwsbrief graag op de hoogte van onze actiepunten die voortkomen uit jouw feedback.

  • Zo zijn we bezig met het aanpassen van de sauna etiquette
  • Komt er een extra communicatiepunt in de fitness waarop zal worden aangegeven wanneer alle fitnessgroepslesjes worden gegeven
  • Hebben we een extra controleronde door het pand gemaakt en gezorgd dat alle nooduitgangen eenvoudig toegankelijk zijn

Uiteraard hoef je niet te wachten met het geven van feedback totdat je daartoe uitgenodigd wordt. Laat bij de balie een “Wat Kan Beter Formulier” invullen met je suggestie en je hoort van ons!

Groepslesonderzoek
Het groepslesonderzoek dat we onlangs zijn gestart heeft maar liefst een respons van wel 29% opgeleverd. We zijn momenteel de feedback aan het doornemen en zullen daar op niet al te lange termijn bij je op terugkomen in een van de volgende nieuwsbrieven. Ook iedereen die daaraan heeft deelgenomen, onze dank is groot!

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal