Klanttevredenheidsonderzoek: 8,5

Zoals we je in de vorige nieuwsbrief al mededeelden zijn we onlangs begonnen met een doorlopend klanttevredenheidsonderzoek. Maximaal eens per jaar ontvang je van ons een uitnodiging om deze in te vullen. We zijn trots je te mogen vermelden dat we op basis van de eerste resultaten door jou beoordeeld zijn met een gemiddelde van 8,5. Omdat we jouw mening erg belangrijk vinden houden we je via de nieuwsbrief graag op de hoogte van onze actiepunten die voortkomen uit jouw feedback.

 • Zo hebben Robin en Rick (onze stagiair) alle ligbedjes in de sauna schoongemaakt.
 • Heeft Robin alle polsbandjes voor de sleutels van de kluisjes vervangen.
 • Is onze fitness en groepsles coördinator Richard bezig om de kwaliteit en persoonlijke aandacht in de fitness verder te verbeteren.
 • Wordt het gebruik van de fitness app je uitgelegd in deze nieuwsbrief.
 • Doen we sinds kort extra rondes in de club om de hygiëne te verbeteren. Elke ochtend voor openingstijd wordt er schoongemaakt. Tussen 12:00 uur en 13:00 uur en tussen 16:00 uur en 18:00 uur doen we extra schoonmaakrondes.
 • Heeft Ted een extra föhn in de eerste dameskleedkamer opgehangen.

 

Uiteraard hoef je niet te wachten met het geven van feedback totdat je daartoe uitgenodigd wordt. Laat bij de balie een “Wat Kan Beter Formulier” invullen met je suggestie en je hoort van ons!

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
 • Gratis Proefweek Fitness

  Gratis Proefweek Fitness

  Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

  Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal