Klanttevredenheidsonderzoek

Ook deze maand houden we je graag op de hoogte van onze actiepunten naar aanleiding van jouw feedback in ons doorlopende klanttevredenheidsonderzoek. Heb je deze maand feedback geleverd, dan bedanken we je voor je bijdrage.

Maximaal eens per jaar ontvang je van ons een uitnodiging om ons algemene klanttevredenheidsonderzoek deze in te vullen. Omdat we jouw mening erg belangrijk vinden houden we je via de nieuwsbrief graag op de hoogte van onze actiepunten die voortkomen uit jouw feedback.

  • Deze zomer staat het opknappen van de groepsleszalen en de hal boven in onze planning. We hopen je deze zomer te mogen verrassen met frisse en opgeknapte zalen die je uitnodigen om mee te doen.

  • Er is een extra communicatiepunt in de fitness gekomen (het zwarte krijtbord) naast de fitnessbalie. Hier kun je zien welke coaches dienst hebben en op welke momenten (en door wie) er lesjes worden gegeven in de Functional Training Zone in de fitness. Niet alleen handig wanneer je graag groepslesjes meedoet. Maar ook zodat je weet wanneer je van de vrije ruimte in de Functional Training Zone gebruik kunt maken.

  • We zijn onlangs begonnen met een extra slag op het gebied van hygiëne. Niet alleen instrueren we al onze nieuwe leden op het actieve gebruik van een handdoek tijdens de training. Tevens zijn we bezig om dit zichtbaarder te maken in de club en indien nodig mensen hierop attent te maken. Omdat jij ook niet graag in de transpiratie van een ander traint, vragen we je je handdoek te gebruiken op de rugleuning en zitting van de apparatuur en deze alsmede de handvatten na afloop van gebruik schoon te maken. Ook bij de cardio gebruik je handdoek om je transpiratie op te vangen en het apparaat na afloop af te nemen.

Uiteraard hoef je niet te wachten met het geven van feedback totdat je daartoe uitgenodigd wordt. Laat bij de balie een “Wat Kan Beter Formulier” invullen met je suggestie en je hoort van ons!

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal