Les van de maand: E-gym

Je hebt hem ongetwijfeld al in de club zien staan; onze nieuwe eGYM cirkel. Hij is niet alleen zo populair omdat hij nieuw is, maar omdat er vele voordelen aan zitten om ermee te trainen.

De belangrijkste voordelen op een rij:

 1. Volledig geautomatiseerd. Geen gedoe meer en twijfel of je instellingen van je toestel wel goed staan. Luxe en veiligheid gegarandeerd!

 2. Efficiënt. Door het positief en negatief trainen, train je efficiënter dan op een regulier fitnessapparaat. Dat in combinatie met de trainen van al je grote spierengroepen en geen wachttijd, doordat iedereen tegelijkertijd traint. Scheelt jou veel tijd! Met 2 keer per week 30 minuten eGYM kun je al progressie boeken.

 3. Fun. Ken je het nog pacman? Competitieve mensen kunnen hun hart ophalen met eGYM. Niet alleen daagt het je uit om op de ‘weg’ te blijven, tevens zorgt het ervoor dat je op het juiste tempo traint. Fun en smart.

 4. Op je eigen niveau. Je training is volledig afgestemd op jou. Dat betekent dat deze is afgestemd op je eigen krachtmeting. Hoe sterker je bent, hoe uitdagender je programma wordt.

 5. Resultaat. Je trainingsresultaten zijn direct inzichtelijk in je app. Hoeveel progressie je hebt gemaakt. Je spierleeftijd, eventuele disbalans in je lijf. Zo kunnen we je helpen revalideren en klachten voorkomen door je preventief de juiste training aan te bieden. Ook heb je inzicht in het algemene klassement, door de punten die je verzamelt en kun je je eigen klassement maken met je vrienden.

Uitproberen? Je bent van harte welkom. Bel 030-6377223, maak even een afspraak met je coach, of aan onze receptie zodat we je op maat kunnen helpen met je instellingen. We helpen je graag.
https://youtu.be/GJn_vtBUOXg

Win jij die reis naar Finland?

In de maanden juli en augustus gaat de VES Summer Active Actie weer van start. En zoals je gewend bent, kun je bij iedere tra...

Lees meer

Zomerrooster 2018

Wegens de zomervakantie (en de daarbij behorende afname van drukte) hanteren wij in de maanden juli en augustus het zomerrooste...

Lees meer
Meer nieuws
 • Gratis Proefweek Fitness

  Gratis Proefweek Fitness

  Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

  Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal