Loopsportcentrum Houten (LSCH)

“Meer dan alleen lopen”

Begin dit jaar is de samenwerking met Loopsportcentrum Houten vernieuwd. Dat betekent dat je met een onbeperkt abonnement van Piazza, 1 keer per week mag meelopen met Loopsportcentrum Houten.

Lisette van Kesteren en Fred van Mook zijn eigenaar van het expertisecentrum. Sinds 2004 is het centrum actief en het is opgezet door gekwalificeerde trainers. Aan de hand van je eigen doelstelling helpen zij je in beweging te houden door wekelijks loop- en fitnesstrainingen, cursussen en trainingsweekenden. Niet alleen outdoor, maar ook indoor wordt er begeleiding geboden aan individuele sporters, loopgroepen, verenigingen en bedrijven.

Lisette van Kesteren:  "Alles kan, als jij het laat gebeuren... Ik weet wat mij beweegt, dus ik vraag mijn sporters altijd naar wat hen beweegt, aangezien iedereen zijn of haar eigen reden heeft om te bewegen: conditie, gezondheid, prestatie, ontspanning. Dat is het vertrekpunt voor mijn begeleiding, de rest volgt daarna." 


Fred van Mook: “Mijn passie voor bewegen komt voort uit de prachtige eenvoud van de hardloopsport. Lopen is een basisbeweging, en kan door iedereen overal en altijd worden uitgevoerd, met het eigen lichaam als enige instrument. Elke beweging maakt van een looptraining een persoonlijke uitdaging, inspannend en ontspannend tegelijk. Mijn trainingen kenmerken zich door een positieve energie, persoonlijke aandacht voor de sporters en een gezonde dosis humor. Lopen is leuk!”


Benieuwd wat zij nog meer doen? Kijk eens op de website via deze link: https://www.loopsportcentrumhouten.nl/

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal