Masseur John Silié

Vanaf heden is John Silié weer werkzaam in ons fitnesscenter als sportmasseur. Van maandag t/m zaterdag is hij aanwezig voor een sportmassage. Wil je ervaren hoe je met sportmassage sneller herstelt en blessures kunt voorkomen? Maak dan nu een afspraak. 

Gun jezelf een moment voor persoonlijke aandacht aan je lichaam. Veel stijve of stramme spieren kunnen goed met een sportmassage verholpen worden. Zo blijf je blessureleed voor. Een sportmasseur kan je van dienst zijn door het geven van een massage, advies over een gezonde levensstijl en veilig sporten. Mede door regelmatig de spieren te laten onderhouden met sportmassage is een beginnende blessure snel te herkennen en te behandelen, zodat je sneller herstelt. Naast preventie en herstel bieden massages ook een ontspannende werking en heeft het een positieve invloed op de gemoedstoestand. Zeker bij onze goedlachse John.

Voor een afspraak kun je bellen naar John 06-40205007

 

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal