Ons team wenst je hele fijne kerstdagen en een gelukkig en gezond 2018!

Voor mij gaat de maand december vooral om reflectie, dankbaarheid en het vieren van het leven. Waar ben ik nu mee bezig en focus ik me wel op de juiste dingen. En dankbaar zijn voor alles wat er wèl is in mijn leven.

Geluk en gezondheid zijn niet altijd zo vanzelfsprekend als dat we denken. Eigenlijk weten we dit ook wel, maar we handelen er vaak niet naar. Terwijl ik dit schrijf ben ik twee dagen terug van vakantie, waarin ik naast een lekkere relax vakantie in Thailand, ook vrijwilligerswerk heb gedaan in Myanmar. Het land waar je mensen blij maakt met het slaan van waterputten en waar kinderen staan te springen om naar school te gaan, omdat ze geloven dat dit de weg is om hun dromen te verwezenlijken. Een beter vooruitzicht dan het alternatief; kinderarbeid. Gezondheid is daar geen vanzelfsprekend goed, om over een acceptabele levensverwachting nog maar te zwijgen. En wij?
Wij vinden onze gezondheid zo vanzelfsprekend dat we het eind van het jaar massaal stoppen met sporten omdat we zooo ontzettend druk zijn met onze deadlines op het werk, Sinterklaas en kerst. “Wat me het meest verbaast bij de westerse mens, is dat hij zijn gezondheid opoffert om veel geld te verdienen. Vervolgens offert hij het geld weer op om zijn gezondheid terug te krijgen.”  Dalai Lama.

Reflectie. 2017 was voor Piazza het jaar van innovatie. Ons logo, team, lesrooster, communicatie en begeleidingsstructuur en als klap op de vuurpijl een compleet vernieuwde fitness voor iederéén.
Ja, ook voor jou als trouwe groepslesser hebben wij onze fitness vernieuwd volgens de laatste wetenschappelijke trainingsmethoden. Zo kunnen we ie-de-reen beter ondersteunen in het behalen van trainingsdoelen. We hebben meerdere test- en meetinstrumenten middels de nieuwe E-Gym. En kunnen we je spier(dis)balans in kaart brengen om niet alleen een evenwichtige training voor je te maken, maar tevens om zo lichamelijke klachten voor te zijn. Gezond(er) worden en gezond blijven dus!

Dankbaarheid. Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik om je te bedanken voor (wederom) een jaar van je vertrouwen in onze club. En uiteraard voor je geduld gedurende onze verbouwing.

Vier het leven. Zaterdag 2 december is onze soft opening. Vrijdag 19 januari is onze officiele heropening en tevens het jubileumfeest ter ere van ons 30 jarig bestaan. Ik zou het fantastisch vinden als jij ook hier onderdeel van wilt uitmaken deze dag, dus bij deze wil ik je alvast van harte uitnodigen. De inhoud van het programma deze dag lees je in onze volgende nieuwsbrief.  Als laatste rest me je hele fijne feestdagen toe te wensen, met lieve mensen om je heen.

Tot in de club!

Dieu-Donnée Hendriks
Clubmanager

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal