Piazza Sports Preventiecentrum

Afbeeldingsresultaat voor preventiecentrum
Steeds meer Nederlanders willen of moeten gaan sporten om hun gezondheid of leefstijl te verbeteren. Huisartsen en eerstelijns professionals adviseren mensen met diabetes, chronische aandoeningen of overgewicht ook steeds vaker om (meer) te gaan bewegen. Dat doen ze alleen als ze overtuigd zijn dat een fitness club de juiste zorg kan leveren en de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken.

Dit gebeurt bij Piazza Sports, want wij zijn aangesloten bij NL Actief Preventiecentra. NL Actief is onze branche organisatie, waar ruim 1000 clubs in Nederland bij zijn aangesloten. In Nederland zijn er 140 Fitness clubs aangesloten bij NL Actief preventiecentra. Deze centra zijn gespecialiseerd in de doelgroepen Obesitas, Diabetes en Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Piazza Sports is één van deze gespecialiseerde centra. Met dit keurmerk laten we zien dat we deze doelgroepen deskundig kunnen begeleiden. Deze begeleiding vindt buiten de eerstelijns zorg plaats omdat het gaat om mensen die daar uitbehandeld zijn. Zij zoeken dan deskundige hulp en kunnen daarvoor bij ons terecht.

Deze begeleiding bestaat uit een intake om de wensen van de klant goed helder te maken. Dan wordt gestart met een gedegen en gepersonaliseerd trainingsprogramma met daarnaast ondersteuning op het gebied van voeding. Regelmatig zal een evaluatie en eventuele bijsturing van leefstijl plaatsvinden. Bij Piazza Sports is Wim Kwakkel (onze bewegingswetenschapper) de specialist voor deze doelgroepen.

Ook op deze manier bent u bij Piazza Sports in goede handen!

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal