Stagiair Ilona Pabis

Betreft: aankondiging stagiair en wijziging aanwezigheid

Beste Leden van Piazza Sports,

Vanaf november 2017 is Ilona Pabis aanwezig binnen Piazza op de woensdagmiddag en avond in plaats van donderdagmiddag en avond. In de periode van september 2017 tot en met februari 2018 komt Michelle van Emmerik haar afstudeerstage als diëtist bij Pabis Health vervullen. U zult haar dan ook regelmatig tegen komen.

 

Lees hier een korte introductie van Michelle zelf.

 

Hallo allemaal,

Ik ben Michelle van Emmerik  (22 jaar). Ik studeer Voeding en Diëtetiek aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Mijn interesses liggen vooral op het gebied van sport en voeding. Het mooiste aan dit beroep vind ik dat je iedereen zowel jong, oud, ziek, gezond, sporter of niet sporter, kunt helpen bij het behalen van doelen om gezond of zo gezond mogelijk te leven.

Momenteel zit ik in de afstudeerfase van mijn opleiding en in deze fase ga ik stage lopen bij Pabis Health. Ilona Pabis, eigenaresse en diëtist van Pabis Health, zal mij de komende tijd als stagebegeleidster kennis laten maken met het ‘echte’ werkveld van een diëtist.

Naast een praktijk aan huis en praktijk bij Piazza Sports, gaat Ilona ook langs bij bedrijven. Dit brede werkveld spreekt mij enorm aan en geeft mij de mogelijkheid om veel te leren in verschillende settingen.

Ik kijk uit naar deze periode en wellicht zie ik u, als lid van Piazza Sports, bij Pabis Health. Wanneer u wilt werken aan een gezondere leefstijl of het verbeteren van sportprestaties met behulp van de juiste voeding.

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal