Uitbreiding team

Uitbreiding team
Met ingang van september komt Richard Melisse ons team versterken. Hij zal de functie van fitness- en groepslescoördinator gaan vervullen. Ook breiden we ons team uit met Amanda Hennekes, die haar uren op het nest zal gaan uitbreiden als receptioniste.

Even voorstellen…
Mijn naam is Richard Melisse, bijgenaamd Rrries bij Les Mills. Sinds 1999 werkzaam in deze branche en sinds 2006 behorend tot het Les Mills Nationaal Trainers Team (RPM en Bodypump).

Mijn verslaving: sporten (en M&M’s)
Mijn missie: iedereen besmet maken met de virussen RPM, Bodypump en Bodycombat.
Mijn visie: een mens is gemaakt voor beweging, muziek is emotie, fietsen mijn passie. Als ik in mijn passie, de muziek met emotie kan overbrengen om grote groepen fitter en ontstrest te krijgen, zal mijn missie slagen!

Belangrijkste mijlpalen zijn mijn Nationaal Trainerschap sinds 2006 bij Les Mills (programma's RPM en Bodypump), Int. Cycle Presenter of the Year in 2010, het vader worden in 2013 en uitgenodigd worden voor filming van Bodypump 100 in augustus 2016 in New Zealand. 

 

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal