Vernieuwde fitnesstoestellen

Misschien heb je het al gehoord in de wandelgangen? Wij krijgen een eGym!

Maar wat is nou zo’n eGym? Een eGym is een fitnesscirkel met acht vaste apparaten. Je zou kunnen zeggen dat dit heel erg lijkt op de Milon Cirkel. Echter hoef je bij de eGym de toestellen maar eenmalig in te stellen in plaats van na 20 trainingen. Op basis van je individuele trainingsdoel en je individuele trainingsprogramma zal het toestel iedere training bijhouden en zelf aanpassingen verrichten. Zo blijft iedere training een uitdaging!
Een ander voordeel van de eGym is dat je altijd veilig en op een efficiënte manier traint. Dit komt door de automatische aanpassingen. Bovendien kan de personal coach via de app zien hoe de trainingen gaan. Waar nodig kan je coach extra begeleiding bieden.

Het leuke is ook dat je kan zien hoe je vrienden trainen! Iedere training geeft je een bepaald aantal punten en hoe meer punten, hoe hoger je in de rang komt te staan. Hierdoor heb je alsnog een groepsgevoel terwijl je alleen traint!

Cardio toestellen
Zou jij graag wat langer en ook wat vaker cardiotraining willen doen, maar kun jij jezelf er niet toe zetten? Dan zijn onze vernieuwde cardio toestellen jouw nieuwe beste vriend! De vernieuwde toestellen hebben toegang tot internet en bieden hierdoor de mogelijkheid om tijdens je cardiosessie Facebook door te scrollen, Youtube filmpjes te bekijken en zelfs te Netflixen.

Rekken en strekken
De eGym biedt niet alleen de mogelijkheid om op een efficiënte manier te trainen, maar helpt ook bij stretchen. Het fle-xx circuit bestaat uit een rondje van acht specifieke oefeningen die de houding van het lichaam verbeteren. Het lichaam zal flexibeler worden en pijn en spanningen zullen worden verlicht, doordat de verkorte spieren getraind worden in kracht en in lengte. Het fle-xx circuit duurt niet langer dan 15 minuten, is eenvoudig en effectief.

Zie hier het filmpje van de nieuwe eGym: https://www.youtube.com/watch?v=ce_RXty7zco

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal