Vernieuwde lessen vanaf september

Uit onze groepslesenquête van afgelopen jaar is gebleken dat er behoefte is aan nieuwe activiteiten op het gebied van dans en high impact lessen. Zodoende zijn we trots vanaf september maarliefst 3 nieuwe activiteiten aan jullie te introduceren:

BODY ATTACK Naast de bekende lessen Body Pump, RPM en Body Balance les van Les Mills bieden we vanaf nu ook het iets minder bekende Body Attack. Body Attack is een intensieve intervaltraining in groepsverband waarbij je conditie en kracht uitgedaagd worden door middel van een combinatie van aerobics oefeningen en krachttraining. Het uitgangspunt van deze les is net als de andere bekende lessen van Les Mills, de eenvoud. Wil jij in groepsverband werken aan je core, wil je conditie opbouwen en of werken aan spieropbouw? Dan is Body Attack wellicht iets voor jou!
+ maandagavond 19:30 uur Body Attack door Sabine/Patrick
+ vrijdagmorgen 09:00 uur Body Attack door Patrick (m.i.v. vrij 21-09)

https://www.youtube.com/watch?v=IBgyQ9fSBQY

BODY JAM bestaat uit een geweldige mix van muziek, cultuur en dans. Het is cardio fun op zijn best voor iedereen die graag danst en beweegt. BODY JAM bestaat uit: Dance, Hip Hop, Drum ‘n’ Bass en Trap. Het programma is opgebouwd uit blokken en elke fase eindigt met een complete dans waarbij je helemaal uit je dan kunt gaan. Een verslavende mix van de nieuwste dansstijlen op de coolste muziek.
+ woensdagavond 20:30 uur Body Jam door Krishen
https://www.youtube.com/watch?v=tFD7H4Jzg5Q

BODY KICK deze kickbox workout is een geschikte les voor mannen en vrouwen die vechtsport als middel willen gebruiken om fit te worden. Deze les focust zich op; in shape komen door trap- en stoottechnieken zonder risico’s, op stevige muziek en met veel sociaal contact. Niet alleen goed voor je lichaam, maar ook een heerlijke uitlaatklep na een zware dag.
+ dinsdagavond 19:30 uur Body Kick door Bas

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal