Wim Kwakkel succesvol op Kampioenschappen

Dit Inline Skate seizoen is voor Wim tot nu toe erg succesvol gebleken (schaatsen op wieltjes). Eind mei waren de Wereldkampioenschappen in het Italiaanse L’Aquila. In de categorie Masters 50 moest Wim het opnemen tegen ruim 80 concurrenten uit vele landen. De deelnemers kwamen o.a. uit Italië, Spanje, Frankrijk, Duitsland, Engeland, Amerika, Nieuw Zeeland, Australië en Oekraïne. De 42 km werden razendsnel afgelegd (gemiddelde snelheid van meer dan 36 km/h) en Wim kon zich prima in de voorste groep handhaven. Uiteindelijk werd de wereldtitel beslist in de eindsprint. Daarin werd Wim 20e, op maar 10 seconden afstand van de winnaar.

Twee weken later stond in Arnhem het Nederlands Kampioenschap op het programma. Daar mocht hij een mooie zilveren medaille meenemen, want hij finishte op de tweede plaats! Ook in deze wedstrijd werd de titel beslist in de sprint, waar hij maar net een seconde achter de uiteindelijke winnaar over de streep kwam.

In september volgt nog het Europees Kampioenschap Inline Skaten in St. Moritz, Zwitserland en alsof dat nog niet genoeg is zal hij ook nog deelnemen aan het Nederlands Kampioenschap Mountainbiken in Zuid Limburg.

Genoeg om voor te blijven trainen dus…

We blijven hem volgen en wensen hem alvast veel succes!

 

Werkzaamheden Ziggo

Vanaf 25 januari tot en met 31 januari zullen er werkzaamheden plaats vinden in onze straat door Ziggo. Het zou kunnen voorkom...

Lees meer

Nieuw lesrooster januari 2019

Vanaf 2 januari start er een nieuw lesrooster.

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal