BODYATTACK bewezen effectief voor een fitter lichaam!

Afgelopen kwartaal hebben de deelnemers van de Bodyattack bij Piazza Sports de proef op de som genomen. Hoewel de meeste deelnemers de les volgen omdat zij deze gewoon onwijs leuk vinden, hebben ze begin april deelgenomen aan de Bodyattack Challenge. Hierbij moesten zij diverse oefeningen zo snel mogelijk achter elkaar uitvoeren en een zo snel mogelijke tijd neerzetten. Na drie maanden regelmatig Bodyattack te hebben gevolgd, hebben zij de test opnieuw gedaan, met verbluffende resultaten!

Landelijk is de gemiddelde tijd voor de challenge rond de 12 minuten. Tijdens de eerste poging in april op onze club varieerde de tijden tussen de 8.24 en 14.23 minuten. De gemiddelde tijd was toen 11.14 minuten.

3 maanden later hebben wij in de eerste week van juli opnieuw dezelfde challenge gedaan. De deelnemers hebben in dit kwartaal tussen de 5 en 20 keer meegedaan aan de Bodyattack lessen en gemiddeld hebben ze 12 Bodyattack lessen gevolgd in deze periode. Na het opnieuw afnemen van de challenge kwamen wij tot verbluffende resultaten. Op een enkeling na was iedereen vooruit gegaan (dit kwam vooral door een tussentijdse blessure of een andere reden waardoor er minder gesport was). De grootste verbetering was een verschil in tijd van 2.11 minuten. Gemiddeld zijn de deelnemers 35 seconden sneller geworden. Kortom, een geweldig resultaat!

Ben je ook benieuwd hoe het bij Body Attack er nu precies aan toe gaat? Kom dan eens meedoen en ervaar deze té gekke workout! Elke maandag 19:30 uur en vrijdag 09:00 uur.

Gratis sportspreekuur Fysio Moov

Elke maandagavond kun je gratis en vrijblijvend binnenlopen voor het sportspreekuur fysiotherapie bij ...

Lees meer

Zelf je abonnement wijzigen via de app

Vanaf januari is het mogelijk om niet alleen je gegevens van je abonnement in te zien, maar deze ook te: UPGRADEN | VERLENGEN ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal