Fysio Moov

Mijn naam is Noud Verstegen en ik ben 6 jaar geleden afgestudeerd aan de opleiding fysiotherapie op de HU in Utrecht. Direct na mijn afstuderen, ben ik gaan werken in een fysiotherapie praktijk in Waardenburg en Zaltbommel. Na 6 leuke en inspirerende jaren ben ik gegroeid en merkte ik dat toe was aan een nieuwe stap. De ervaring die ik heb opgedaan heeft mij er toe in staat gesteld mijn eigen visie op klachten te ontwikkelen.

Samen met Ted van Hees ga ik de uitdaging aan, om een eigen praktijk te starten. Zo kan ik in samenwerking met Piazza Sports het ondernemen combineren met fysiotherapie.

Mijn grootste passie is om samen met de cliënt de lichamelijke klachten op te lossen. Tijdens de therapie zal ik altijd een duidelijke analyse van de klachten, verloop van de therapie en de (tussentijdse-) resultaten samen met de patiënt te bespreken.  Ik ben ervan overtuigd dat meer informatie en kennis van de klachten leidt tot een hogere kans van slagen en een lagere kans op terugkeer van de klachten.

Naast fysiotherapeut heb ik veel ervaring in de (top-)sport. Zelf ben ik jarenlang actief geweest op Topsport niveau (BMX & hardlopen) en momenteel ben ik ook RTC hoofdtrainer van BMX west. Als RTC trainer ben ik verantwoordelijk voor de scouting, opleiding en sporttechnisch beleid voor de provincies Utrecht, Noord-Holland en Zuid-Holland. De ervaringen die ik op doe tijdens het trainen, begeleiden en coachen van topsporters op (inter-)nationaal niveau helpen mij om sporters te revalideren die weer zo snel mogelijk terug willen keren op zijn of haar niveau!

Heb je sinds kort lichamelijke klachten? Of heb je al langer bestaande klachten en kom je niet van je klachten af? Ik heb er zin in om samen met jou je klachten aan te pakken!

Voor vragen of het maken van afspraken kun je:

Appen 24/7:       06-25334878
Bellen:                 06-25334878
                            030-7856945  (vanaf 1-1-2020)
Mailen:                noud@fysiomoov.nl
Website:             www.fysiomoov.nl

Openingstijden
Maandag            07:30-21:30 uur
Dinsdag               07:30-17:30 uur
Woensdag          13:00-17:30 uur
Donderdag         10:00-21:30 uur
Vrijdag                 08:30-17:00 uur
Zaterdag             in geval van spoed
Zondag                gesloten

Inloopspreekuur: maandag 19:00-20:00 uur

Gratis sportspreekuur Fysio Moov

Elke maandagavond kun je gratis en vrijblijvend binnenlopen voor het sportspreekuur fysiotherapie bij ...

Lees meer

Zelf je abonnement wijzigen via de app

Vanaf januari is het mogelijk om niet alleen je gegevens van je abonnement in te zien, maar deze ook te: UPGRADEN | VERLENGEN ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal