Goede voornemens

2019
De kans is groot dat je deze weken, net als de rest van Nederland, wat minder gezond eet. Probeer daarom vooral de regelmaat in het sporten te houden. En nee, je deadlines op je werk zijn geen excuus om niet te gaan. Hoeven je kinderen ook niet naar (voetbal/hockey)training als ze druk zijn deze maand? Precies!
En aangezien jij permanent opgesteld staat in de basis van het leven en overal ballen hoog moet houden, kan dat alleen als je fit bent en je batterij is opgeladen, toch?

Maak het leuk!
Een relatie, je werk, voeding en sporten, wat hebben deze allemaal met elkaar gemeen? Bingo! Als ze niet leuk zijn, houd je ze niet vol. Hoe mooi je voornemens ook zijn. Ga daarom dit jaar eens echt met jezelf in gesprek het einde van het jaar, om te zien hoe je het in 2020 anders kan doen, maar maak het vooral leuk!

Verandering van spijs…
Dit jaar hebben we gezien dat de grootste fitnessfanaten zich openstelden voor groepslessen. En inmiddels noemen zij zich met trots Body Pumpers. Fantastisch deze groep nieuwe groepsles fans!
Zij begrijpen niet alleen hoe je optimaal van je abonnement gebruik kunt maken, maar vooral hoe je het leuk moet maken. Ze spreken af met elkaar hier op de club (stok achter de deur), volgen samen een groeples en drinken na afloop gezellig een kop koffie met elkaar.
Anderen belonen zichzelf nog even voor alle inspanning, met een uitgebreid ontspanningsmoment in de sauna, bij de masseur of in de schoonheidssalon. Hoezo opgeladen weer naar huis?

Jouw goede voornemens voor 2020: maak van sporten niet langer een klus, maar een uitje!

Zoals elk jaar, bedank ik je dit jaar wederom voor weer een jaar van je vertrouwen in onze club.
Ik wens je hele fijne feestdagen toe met lieve mensen om je heen.

Tot in de club!

Dieu-Donnée Holstein-Hendriks
Clubmanager

Gratis sportspreekuur Fysio Moov

Elke maandagavond kun je gratis en vrijblijvend binnenlopen voor het sportspreekuur fysiotherapie bij ...

Lees meer

Zelf je abonnement wijzigen via de app

Vanaf januari is het mogelijk om niet alleen je gegevens van je abonnement in te zien, maar deze ook te: UPGRADEN | VERLENGEN ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal