Ja, ik wil graag een les reserveren! Hoe werkt dit?

Simpel; download de app in de appstore of op google play. Vraag de receptie om je inlog en wachtwoord op de club of mail naar receptie@piazzasports.nl.

Spelregels van lessen reserveren:
- Hoe lang kan ik van tevoren reserveren? Maximaal 4 uur van tevoren kun je de door jou gewenste les(sen) reserveren.
- Waarom niet langer dan 4 uur van tevoren? Dit is voor ons ook nieuw en we denken er goed aan te doen om hier mee te starten. We vinden het belangrijk als je je opgeeft dat je ook komt en niet onnodig een plek bezet houdt voor een ander. De kans dat er binnen 4 uur nog iets tussenkomt is bovendien heel klein.
- Als ik toch niet kan, moet ik me dan afmelden? Yes please! We willen graag iedereen een plekje bieden in de les. Wanneer er mensen komen die niet hebben gereserveerd, houd jij onnodig een plek bezet die door een ander niet gebruikt kan worden. Zonde toch?
- Tot wanneer kan ik me afmelden voor een les? Tot 30 minuten voor aanvang van de les.
- Wat gebeurt er als ik me niet (op tijd) heb afgemeld voor een gereserveerde les? Je tegoed voor deze les wordt dan alsnog afgeschreven. Heb je een onbeperkte kaart dan doet dit wellicht niet zo’n ‘pijn’. Tevens wordt na een no-show je mogelijkheid om te reserveren geblokkeerd. Deze blokkade kun je uitsluitend bij de receptie laten opheffen.
- Is het reserveren van een les verplicht? Nee zeker niet, we willen het als extra service aanbieden. In de praktijk zal een deel van de mensen hier wel gebruik van maken en een deel niet. 
- Hoeveel lessen kan ik van tevoren reserveren? Dat hangt van het aantal tegoeden af op je abonnement. Heb je een onbeperkte kaart, dan kun je er binnen het tijdslot van 4 uur maximaal 3 vooruit reserveren. Heb je een kaart voor 1 keer per week, dan is dit er 1.
- Waarom doen jullie dit? Naar het reserveren van lessen is de afgelopen maanden veel vraag geweest. Bovendien vinden we het belangrijk om met de tijd mee te gaan. Daarnaast is het nu eindelijk mogelijk om meerdere lessen achter elkaar te reserveren.

Gratis sportspreekuur Fysio Moov

Elke maandagavond kun je gratis en vrijblijvend binnenlopen voor het sportspreekuur fysiotherapie bij ...

Lees meer

Zelf je abonnement wijzigen via de app

Vanaf januari is het mogelijk om niet alleen je gegevens van je abonnement in te zien, maar deze ook te: UPGRADEN | VERLENGEN ...

Lees meer
Meer nieuws
  • Gratis Proefweek Fitness

    Gratis Proefweek Fitness

    Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

    Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal