VES Vereniging van Exclusieve Sportcentra

De Vereniging van Exclusieve Sportcentra (VES) is een overkoepelende fitnessorganisatie waarbij de 100 beste sport- en fitnesscentra van Nederland zijn aangesloten. Als lid van een VES Sportcentrum sta jij centraal. Wij vinden het belangrijk dat jij je thuis voelt en dat jij de aandacht krijgt die je verdient!

Jij krijgt de garantie van onze vijf servicebeloften

 • Wij ontvangen jou met een glimlach: het spreek eigenlijk vanzelf dat wij jou altijd heel hartelijk én met een welgemeende glimlach ontvangen. Wij zien jou namelijk heel graag en dat voel je!
 • Wij kennen jou als persoon: bij ons krijg je een persoonlijke benadering. We vinden het belangrijk om te weten wie jij bent en wat jouw wensen zijn. Zo kunnen wij jouw verwachtingen waarmaken.
 • Wij geven jou positieve energie: elke dag opnieuw staan wij met ons hele team voor jou klaar. Dit doen we met ontzettend veel passie en plezier. Wij zorgen ervoor dat jij het naar je zin hebt.
 • Wij stimuleren je om jouw doel te behalen: samen met jou bekijken we de mogelijkheden en bepalen we wat voor jou de juiste, beste en prettigste training is om jouw doel te behalen.
 • Wij bieden jou een plezierige, veilige en schone omgeving: jouw gezondheid en welbevinden staat centraal, aan de hand van strenge kwaliteitseisen.
 • Je bent welkom in alle 100 VES sportcentra in Nederland!


Ervaar het zelf met de Gratis Proefweek Fitness

Start met de Gratis Proefweek Fitness. Vul onderstaand formulier in en klik op verzenden. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

 • * velden zijn verplicht.


Sportschool Piazza Sports in Houten is dé plek voor individueel fitness, groepsfitness, de eGym. Bij Piazza Sports ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Proefweek Fitness.

Pinksteren 2019

Met Pinksteren hebben wij gewijzigde openingstijden.

Lees meer

Nieuwe Collega

Graag willen wij u voorstellen aan onze nieuwe collega Koos.

Lees meer
Meer nieuws
 • Gratis Proefweek Fitness

  Gratis Proefweek Fitness

  Meld je aan voor de Gratis Proefweek Fitness bij Piazza Sports in Houten! Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Piazza Sports bij jou past.

  Lees meer
Pascale de Groot

"'Bij Piazza Sports hangt een gezellige en gemoedelijke sfeer.'"

Pascale de Groot

"'Ik woon in Utrecht maar vind het zeker de moeite waard om drie keer per week naar Houten te rijden.'"

Laura Rosendaal