Jouw doelen behalen met dé personal trainer uit Houten

Wil jij een trainingsprogramma afgestemd op jouw persoonlijke situatie met maximale focus op jouw doelstelling? Dan is Personal training in Houten de oplossing voor jou. Je krijgt zowel advies op voedingsgebied als een op-maat-gemaakt trainingsprogramma, speciaal afgestemd op jouw wensen. De personal training wordt helemaal afgestemd op jouw doelen en wordt gehouden in onze sportschool in Houten. Wil je liever gewichtheffen en ben je een kei in de fitness? Dan zorgen de trainers ervoor dat dit zeker in je trainingsschema terug komt.

Samen sta je sterk!

Personal training helpt je jouw doelen nog sneller te bereiken en te behouden. Word fit, voel je fit en blijf fit! Deze doelen behalen we onder anderen hierdoor:

  • Elke training één op één aandacht, jouw trainer motiveert je bij elke herhaling
  • Geen wachttijden; de personal trainer uit Houten volgt je agenda waar mogelijk
  • Kennis en ervaring, zowel fysiek als mentaal en emotioneel
  • Training en coaching, veilig, verantwoord en vooral leuk en afwisselend

Je krijgt een op maat gemaakt en persoonlijk advies. De begeleiding is individueel en geheel gericht op jouw wensen en doelen. Je leert gezondere keuzes te maken en een goede leefstijl te ontwikkelen. Naast de training met een personal trainer in Houten is het natuurlijk ook mogelijk om groepslessen te volgen. Hou je bijvoorbeeld van Bodypump? Als je je uithoudingsvermogen wilt trainen is spinning een goede groepsles om te volgen.

Werk aan je vitaliteit door personal training in Houten

Wil je op meer dan alleen je training begeleid worden? Bijvoorbeeld door een voedingscoach of een leefstijlcoach? Onze leefstijlcoaches helpen jou graag op alle vlakken. Denk hierbij aan:

  • Gedragsverandering
  • Slaapmanagement
  • Stressmanagement
  • Verantwoord tillen & belastbaarheid
Doctor Measuring arterial blood pressure woman patient on right arm Health care in hospital

Vraag nu meer informatie aan

Wil je meer informatie ontvangen over de personal training door een trainer bij ons in Houten. Onze sportschool heeft veel specialisten rondlopen die jou helpen met het behalen van je doelen. Neem nu contact met ons op door het contactformulier in te vullen, het is ook mogelijk om ons een e-mail te sturen via receptie@piazzasports.nl. Heb je een dringende vraag? Bel dan naar 030-637 72 23.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.