✔ Positieve aandacht
✔ Persoonlijke aandacht
✔ Hooggekwalificeerd team

Ben jij op zoek naar een plek waar jij je thuis voelt, je de beste begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt en waar jij je doelen haalt?

Voer je revalidatie uit bij ons sportcentrum in Houten

Wil je ons inschakelen voor revalidatie in Houten? Dit is zeker een mogelijkheid. We hebben fysiofitness. Hier ben je onder behandeling bij een fysiotherapeut en word je begeleid door je revalidatie heen geholpen. Bij revalideren kan een sportmassage ook enorm lekker zijn om de spieren helemaal te laten ontspannen. Wij raden je aan om ook zeker een keer langs onze sportmasseur te gaan. Mocht je aan het eind van je revalidatieperiode zitten en wil je nog steeds één op één trainingen krijgen? Plan dan een afspraak in bij onze personal trainer. Deze trainer gaat je helpen, zodat je binnen de kortste keren weer mee kunt doen aan de groepslessen.

Vraag meer informatie aan

Wil je meer informatie over de revalidatie bij onze sportschool in Houten? Neem dan contact op met onze club. Stuur ons een e-mail via receptie@piazzasports.nl of neem telefonisch contact met ons op door ons te bellen via 030-637 72 23. Je krijgt van de receptie meer informatie toegestuurd zodat je je goed in kunt lezen voor de revalidatie bij onze sportschool.

stappen machine uitleg

Probeer ons een keer gratis

Geen verplichtingen, wel een gratis proeftraining. Maak kennis met Piazza Sports en ontdek of wij de fitnessclub zijn voor jou!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.