Lieve klanten,

Middels deze nieuwsbrief wil ik u een persoonlijke boodschap overbrengen, omdat de huidige situatie mij ook zéér persoonlijk raakt. Zo heb ik in mijn 35 jaar van ondernemen nog nooit zo’n extreme situatie meegemaakt ! En dat zullen velen van u, die misschien wel ondernemer of zzz-p zijn, óók zo ervaren ! Daarom wil ik er alles aan doen wat “binnen mijn mogelijkheden “ ligt om Piazza Sports door deze moeilijke tijden heen te loodsen en dus de verantwoordelijkheid te nemen naar o.a. mijn leveranciers en bovenal mijn personeel !!

Velen van jullie zitten met allerlei vragen omtrent het abonnement wat men heeft lopen bij ons. Zoals u wellicht weet zijn wij in deze situatie terecht gekomen door het “ opleggen van de Overheid “. Aangezien Piazza Sports een Stand-alone Club is en zéker geen keten, hebben wij helaas geen financiële buffer van miljoenen, zoals sommige ketens wel hebben.

De €. 4000,- die men evt. van de Overheid zou kunnen ontvangen samen met de mogelijke aanvulling van een stuk salariskosten, welke nu nog allemaal onduidelijk zijn, zullen t.z.t. misschien tot een uitbetaling komen, maar dan praten we eerder over zomermaanden of nog later ! tot die tijd kan ik niet wachten.

Uiteraard kijk óók ik naar de situatie van nu en wat er komen gaat.  Met de kennis van nu gaat men ervan uit dat wij tot 6 april a.s. gesloten moeten blijven, samen met de scholen en sportverenigingen waar men ook contributie betaald of heeft betaald  ……… Daarom wil ik op 1 april a.s. gewoon incasseren, helaas is dit géén 1 april grap.

Waarom incasseren vraagt u zich af  ?? Wel om de volgende redenen; mijn vaste kosten zoals Energie (gas, water elektra en heffingen hierop) gaan gewoon door als mede ook de licenties van zaken zoals Les Mills e.d. kosten voor het schoonmaakbedrijf en leasecontracten en de huur en “last but not least“ de verantwoording voor het door laten lopen van de salariskosten van het personeel. Zo hebben we 10 parttimers en 10 fulltimers. Hun salarissen wil ik gewoon doorbetalen de komende tijd !

En wat krijgt u daarvoor terug? Afgelopen 2 weken en de komende periode is ons vaste team met medewerkers, zoals Louise, Lisanne, Jessie en Jemy, Diny, Donnée, Robin, Wim, Patrick  en ikzelf, dagelijks druk bezig geweest met zaken als Facebook, Youtube en andere kanalen om voor u toch programma’s te maken waarmee u kunt blijven bewegen, zij het dan wel in een andere omgeving. Zo starten we deze week met Live lessen o.l.v. onze “knappe koppen“…..

Daarnaast hebben we nu alle tijd om de Club helemaal op te knappen Dit stond sowieso gepland van de zomer, maar nu komt de tijd perfect uit om het nu meteen te doen. De gehele bovenverdieping wordt onder handen genomen door enkele schilders en uiteraard door onszelf, zoals u dat heeft kunnen zien op de foto’s in onze nieuwsbrief…..dus werk genoeg voor ons !

Tot slot samenvattend;

Gezien de huidige situatie en kennis die ik vandaag de dag heb, dus dat we sowieso gesloten zijn tot 6 april a.s. en mogelijk misschien ook wel langer, want daar houd ik ook rekening mee, incasseren we gewoon op 1 april a.s. , zodat we aan alle kosten de komende periode kunnen blijven voldoen en ons personeel aan de gang te kunnen houden zodat ze allerlei lessen kunnen blijven geven nu en in de toekomst !

Natuurlijk houdt u als klant het recht om deze gemiste periode of het nu om enkele weken gaat of langer, u houdt het recht om deze periode in te halen ! dit zijn ook uitspraken die we samen met de Consumentenbond hebben opgesteld en wat men ook afgelopen week bij het programma Kassa op NPO 1 heeft verteld. Doordat ik deze weken achter uw abonnentsperiode kan en mag ‘plakken ‘ , kan ik hierdoor het risico verspreiden over een langere periode en daardoor heeft Piazza Sports een grote kans van ‘overleven ‘ en kunnen we de kwaliteit blijven bieden die u van ons gewent bent.

Namens al mijn medewerkers, zzp-ers en ‘dus het gehele team, hoop ik op uw begrip en dat u het ons gunt in deze uitzonderlijke situatie door te komen en dank ik u alvast uit de diepst van mijn hart !

Ik wens u alle goeds en vooral een GOEDE gezondheid toe voor de komende periode !!

DANK !!

Ted van Hees
Eigenaar/directeur Piazza Sports