Elektro Musculaire Stimulatie, ofwel EMS training. Waarbij sneller resultaat wordt verkregen m.b.t. pijnklachtenbestrijding, krachttoename maar ook gewichtsverlies. 20 minuten EMS training staat gelijk aan regulier 3 uur sporten.

Door elektrische spierstimulatie kunnen acht spiergroepen tegelijkertijd getraind worden zowel de kleine als de grote spiergroepen. Om spieren te trainen, zullen er gewrichtsvlakken moeten gaan bewegen, zodat de spier een aanspanning en rekspanning maakt. Dit zal max 40% van de aanwezige spiervezels bewust en direct aanspannen. Met EMS training worden er d.m.v. elektrische impulsen direct 95% van de spiervezels 4 om 4 seconden aangespannen en dit nagenoeg ZONDER gewrichten te belasten!

Vanwege eerder genoemde spieractivatie train je korter, maar wel tot 18x effectiever; i.p.v. 3x per week een uur naar de sportschool te gaan om Full Body te trainen, spaar je dus nu je tijd met 1x binnen 20 minuten klaar te zijn! En als gevolg van deze trainingsvorm heb je een hersteltijd nodig van 48 tot 72 uur. Het is dus voor iedereen DÉ kans om wat te doen aan je excuses; We bewegen allemaal minder, besteden minder tijd aan eten klaar maken en we eten ook nog es sneller. Laten we dan maar met een gecertificeerde Personal Trainer kort en effectief op een veilige manier bewegen!

EMS training zorgt o.a. voor:
– Bestrijding van pijnklachten (Rug, Reuma, Artrose, Fibromyalgie, Bechterew).
– Verbetering van de spieropbouw.
– Cellulitis vermindering.
– Hormonale verbetering m.b.t. endorfine en ook insuline.
– Snellere vetverbranding.

Voor wie is EMS training?
– 16 t/m 100 jaar.
– Voor Topsporter tot Nooitsporter.
– Diabetici.
– Obesitas.
– Voor een ieder die voor een gezonde levensstijl gaat!

Bewezen resultaten:
– 27% meer krachttoename.
– 15% explosiviteit toename.
– 14% meer sprongkracht.
– 8% toename spiervolume.
– 25% minder verzuring.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie? Loop dan even langs de balie of vraag een *proeftraining aan.

Proeftraining EMS

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

*vraag naar de voorwaarden